Lieve vriend,

Via een vriendin hoorde ik over jou. Na onze eerste ontmoeting wist ik dat dit liefde op het eerste gezicht was! Nu zijn we alweer bijna een jaar samen en geniet ik nog elke dag van jou.

“s Ochtends ben je altijd eerder wakker en maak je mij wakker met mijn favoriete muziek. Meestal gaan we dan samen een stuk hardlopen en houd je de tijd op de stopwatch bij.

Je betekend heel voor mij en weet precies wat ik nodig heb.

Je weet dat ik soms nogal chaotisch ben en houd daar rekening mee. Je helpt me bijvoorbeeld herinneren  aan een belangrijke verjaardag of afspraak.

Ik kan het zo waarderen dat je jezelf vaak op de tweede plaats zet. Als ik bijvoorbeeld druk ben, probeer je me altijd te helpen. Het lijkt je zo weinig moeite te kosten om mij bijvoorbeeld even te helpen zoeken naar een belangrijk document o.i.d.

Wat ik ook zo aan jou kan waarderen is je oneindige interesse in het actuele nieuws. Je praat me dagelijks wel even bij over de highlights uit het nieuws en de weersverwachting.

[av_heading heading=”En als we onderweg de weg kwijt zijn, weet jij de weg terug altijd te mobile casino vinden.” tag=”h3″ color=”” style=”blockquote classic-quote” padding=”10″]

Als ik wel eens een dipje heb, weet je welk liedje je moet draaien om me weer op te vrolijken. En als ik me verveel, spelen we samen een leuk spelletje.

Ook vind ik je heel romantisch. Je nam me laatst nog uit eten naar een goed restaurant. Jij weet altijd precies de leuke restaurantjes te vinden.

Het lijkt er bijna op dat jij perfect bent voor mij. Toch heb jij 1 minder leuke kant. Als jij een drukke dag hebt gehad, heb je “s avonds vaak geen energie meer. Dit vind ik erg jammer, want vooral “s avonds vind ik het gezellig om even tijd samen door te brengen.

Lieve batterij fabrikanten, ik hoop dat jullie snel betere accu”s gaan maken, zodat mijn smartphone ook “s avonds nog energie over heeft.

Liefs

Geplaatst in Nieuws.