Nieuwe telefoon batterij in Eindhoven

Wij verzenden GRATIS en snel door heel Nederland, dus ook naar Eindhoven


Originele en non-originele batterijen

Imitatie batterijen. Het woord ‘imitatie’ roept bij veel mensen in Eindhoven al snel negatieve reacties op. Het namaken van een batterij klinkt oneerlijk/onjuist. Het imiteren, of zoals de Belgen zo mooi zeggen: “Neven merk” heeft ook vele voordelen.

Allereerst verkopen wij van gsm-batterij.nl enkel en alleen imitatie batterijen met dezelfde of zelfs vaak hogere MaH’s dus een langere standby tijd.

“Maar waarom geen verkoop van originele batterijen?”. Het antwoord op deze vraag is kort en bondig. De fabrikanten die originele batterijen verkopen, vragen vaak al snel €30,- tot €50,- per batterij. Dit staat voor ons niet in verhouding met het product.

Daarnaast kunnen wij van gsm-batterij.nl de garantie geven dat de imitatie batterijen dezelfde of vaak betere prestaties leveren, dan de originele batterij.

.

Tevreden klanten reacties

Vind de juiste batterij voor uw toestel

Hulp nodig bij het vinden van een juiste batterij voor uw gsm/smartphone? U kunt naar een winkel gaan in Eindhoven maar sneller en vrijwel altijd is het voordeliger om ons te mailen: [email protected] of te bellen: 0545 477142

Ook kunt U met de onderstaande informatie in de meeste gevallen zelf uw merk/type batterij vinden:

Het vinden van het telefoon merk en type is normaal gesproken eenvoudig, de fabrikant naam of het logo staat in het algemeen op de telefoon (bijvoorbeeld Blackberry, Nokia, HTC, Samsung)

Zoek nu het merk/type van uw telefoon. Als u de originele doos of de handleiding heeft is dit eenvoudig te vinden. Ook kunt u in de meeste gevallen het type vinden op een sticker welke onder de batterij zit, dus niet op de batterij zelf maar deze is zichtbaar als u de batterij heeft verwijdert . In vele gevallen is de batterij ook de achterkant van uw toestel, in andere gevallen moet u eerst een batterij klepje verwijderen.

Aangezien op de betreffende sticker veel informatie staat welke u kunt negeren, zoals barcodes, IMEI nummers, CE, FCC en MSN codes, geven we hier enkele type suggesties: Blackberry “9860, 9900 Bold” Samsung “I-9305, I-9502” Nokia “Lumia 620, Asha 310” of iets dergelijks.

Stel u heeft het merk en type van uw gsm / smartphone niet kunnen vinden, in dat geval kunt u in de meeste gevallen een batterij model code vinden op de achterzijde van de batterij.

Maar uit ervaring weten we dat de juiste batterij vinden veelal beter verloopt via het merk en type van uw toestel.

Hierbij enkele batterij codes die u kunnen helpen de juiste code te vinden, ook op de batterij staat veel informatie welke niet voor u relevant zijn, zoals “Lithium Ion” of “Li-ion”, 3.6V/3.7V, suggesties voor het vinden van de juiste batterijcode: Blackberry “JM-1, MS-1” HTC “BA-S800” Samsung “AB653850CA, EBL1G6LLU” Nokia “BL-5J, BV-5JW”

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de zoekfunctie op www.gsm-batterij.nl of bellen/mailen 0545477142 [email protected]. Wij adviseren u graag.

Goedkoop en snelle levering

Slimme trucs om diefstal van je telefoon te voorkomen

De Smartphone is een gewild diefstal item voor zakkenrollers. De waarde van een gemiddelde Smartphone loopt al gauw hoog op. Daarnaast is de Smartphone in het straatbeeld van Eindhoven ook niet meer weg te denken en vaak goed zichtbaar waar degene zijn telefoon draagt (broekzak, tasje).

De allerbeste tip om uw telefoon niet te verliezen, is om de telefoon zo min mogelijk in het zicht te laten zijn en hem veilig op te bergen. Vooral schuine schoudertassen en of handtassen (rits dicht) zijn minder makkelijk om uit te stelen. Mensen hebben toch sneller door dat een dief in een tas graait, dan wanneer hij deze alleen uit een broekzak hoeft te halen.

“Welke trucs gebruiken dieven om u van uw Smartphone te ontdoen?”. Een bekende truc is om als dief zijnde “per ongeluk” iets over u heen te knoeien en u vervolgens te hulp willen schieten. De dief helpt u met het schoonmaken en pakt vervolgens snel de Smartphone uit bijvoorbeeld uw tas of broekzak.


Recent verkochten producten via de webshop.


.


.


Betaalbare 100% passende batterijen

Accu loopt snel leeg ? Onze hoge kwaliteit lithium ion accu batterij staat garant voor het minder frequent opladen van uw Samsung, HTC, Sony, LG, Iphone, Nokia of Huawei gsm. Dus langere standby, spreektijd en bel/online tijd. Elke batterij heeft een ingenieus pcb board met o.a. een overbelasting bescherming, ideaal dus voor uw Samsung, HTC, Sony, LG, Iphone, Nokia of Huawei mobiele telefoon of smartphone. Wij leveren 100% passende batterijen met een lange levensduur voor uw telefoon of smartphone. U koopt bij ons: www.gsm-batterij.nl een nieuwe vervangende (extra) batterij tegen een zeer concurrerende prijs.

Tevreden klanten reactiesVERDUBBELDE JE GSM / SMARTPHONE BATTERIJ STANDBY TIJD

Energiebesparend omgaan met de batterij

De grootste ergernis van mobiele telefoon gebruikers uit Eindhoven is de lege accu. Door intensief bellen en sms’en zal de batterij sneller leeg zijn.

Maar wat veel mobiele telefoon gebruikers vergeten is het hoge verbruik van App’s.

Veel App’s draaien ongevraagd op de achtergrond van u mobiele telefoon.

App’s die veel energie verbruiken zijn bijvoorbeeld Facebook, What’s App en e-mail. In veel gevallen zullen dit soort App’s met regelmaat ‘updaten’, zodat u bijvoorbeeld het nieuwe Facebook of e-mail bericht snel ontvangt.

Lees hier alle tips >


Altijd 7000 op voorraad

Batterij snel leeg ? De door u gekozen akku batterij is perfect geschikt voor uw Samsung, HTC, Sony, LG, Iphone, Nokia of Huawei en biedt een langere gebruikstijd, u weet zeker dat u lang kunt genieten van deze accu, wij garanderen levering van een nieuwe ‘verse’ batterij. Door onze hoge omzet snelheid en dagelijkse leveringen van onze 17 batterij leveranciers liggen onze batterijen nooit ‘lang op de plank’, dat bedoelen wij met ‘verse’ batterijen. Uw telefoon haalt gewoon veel meer energie uit een ‘verse’ batterij. De accu is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw Samsung, HTC, Sony, LG, Iphone, Nokia of Huawei gsm mobiele telefoon daarom is het altijd handig om een reserve accu te hebben, bij ons vindt u telefoonaccu’s voor vrijwel alle merken en modellen.

Goedkope smartphone batterij in Eindhoven bestellen? Gsm-Batterij.nl

Geplaatst in Geen categorie.