Nieuwe telefoon batterij in Middelburg

Wij verzenden GRATIS en snel door heel Nederland, dus ook naar Middelburg

.

Tevreden klanten reactiesVERDUBBELDE JE GSM / SMARTPHONE BATTERIJ STANDBY TIJD

Energiebesparend omgaan met de batterij

De grootste ergernis van mobiele telefoon gebruikers uit Middelburg is de lege accu. Door intensief bellen en sms’en zal de batterij sneller leeg zijn.

Maar wat veel mobiele telefoon gebruikers vergeten is het hoge verbruik van App’s.

Veel App’s draaien ongevraagd op de achtergrond van u mobiele telefoon.

App’s die veel energie verbruiken zijn bijvoorbeeld Facebook, What’s App en e-mail. In veel gevallen zullen dit soort App’s met regelmaat ‘updaten’, zodat u bijvoorbeeld het nieuwe Facebook of e-mail bericht snel ontvangt.

Lees hier alle tips >


Goedkope en snelle levering

Instructie voor een nieuwe accu van gsm-batterij.nl

Wanneer u in Middelburg een nieuwe batterij aanschaft, is het van belang dat u deze goed gebruikt. Dit begint al op het moment dat u de accu uitpakt. Wat veel mensen niet weten is dat de accu niet de maximale prestatie kan leveren na de eerste oplaad sessie. Een veel voorkomend verhaal is dat mensen verwachten dat de accu bij de eerste oplaad-sessie al 100% werkt. Dit is niet het geval. In sommige gevallen verliest de accu zelfs vroegtijdig zijn energie.

Door de accu op de juiste manier te laden, kan de maximale prestatie en levensduur bereikt worden. Een Li-ion accu moet meerdere keren opgeladen worden. Er word zelfs gezegd dat een accu minimaal 5 tot 10 keer volledig opgeladen moet zijn, voordat de accu de volledige prestatie kan leveren.

Nadat de accu goed opgeladen is, is het van belang dat de accu niet ‘lui’ word gehouden. Dit betekend dat de accu het beste presteert, wanneer hij volledig leeg loopt. In de praktijk laden mensen vaak de telefoon bij, als deze nog halfvol is. Dit is uiteraard uit praktische overwegingen (“Dan red de accu het ook tot vanavond laat”) een logische stap. Voor de accu zelf is het alleen uitermate slecht om dit te doen. De accu verliest zijn kracht, doordat hij wordt bijgeladen. Ook de accu langer dan noodzakelijk aan de lader laten zitten is erg slecht.

Goedkoop en snelle levering

Slimme trucs om diefstal van je telefoon te voorkomen

De Smartphone is een gewild diefstal item voor zakkenrollers. De waarde van een gemiddelde Smartphone loopt al gauw hoog op. Daarnaast is de Smartphone in het straatbeeld van Middelburg ook niet meer weg te denken en vaak goed zichtbaar waar degene zijn telefoon draagt (broekzak, tasje).

De allerbeste tip om uw telefoon niet te verliezen, is om de telefoon zo min mogelijk in het zicht te laten zijn en hem veilig op te bergen. Vooral schuine schoudertassen en of handtassen (rits dicht) zijn minder makkelijk om uit te stelen. Mensen hebben toch sneller door dat een dief in een tas graait, dan wanneer hij deze alleen uit een broekzak hoeft te halen.

“Welke trucs gebruiken dieven om u van uw Smartphone te ontdoen?”. Een bekende truc is om als dief zijnde “per ongeluk” iets over u heen te knoeien en u vervolgens te hulp willen schieten. De dief helpt u met het schoonmaken en pakt vervolgens snel de Smartphone uit bijvoorbeeld uw tas of broekzak.


Originele en non-originele batterijen

Imitatie batterijen. Het woord ‘imitatie’ roept bij veel mensen in Middelburg al snel negatieve reacties op. Het namaken van een batterij klinkt oneerlijk/onjuist. Het imiteren, of zoals de Belgen zo mooi zeggen: “Neven merk” heeft ook vele voordelen.

Allereerst verkopen wij van gsm-batterij.nl enkel en alleen imitatie batterijen met dezelfde of zelfs vaak hogere MaH’s dus een langere standby tijd.

“Maar waarom geen verkoop van originele batterijen?”. Het antwoord op deze vraag is kort en bondig. De fabrikanten die originele batterijen verkopen, vragen vaak al snel €30,- tot €50,- per batterij. Dit staat voor ons niet in verhouding met het product.

Daarnaast kunnen wij van gsm-batterij.nl de garantie geven dat de imitatie batterijen dezelfde of vaak betere prestaties leveren, dan de originele batterij.


Recent verkochten producten via de webshop.


.


Altijd 7000 op voorraad

Batterij snel leeg ? De door u gekozen akku batterij is perfect geschikt voor uw Samsung, HTC, Sony, LG, Iphone, Nokia of Huawei en biedt een langere gebruikstijd, u weet zeker dat u lang kunt genieten van deze accu, wij garanderen levering van een nieuwe ‘verse’ batterij. Door onze hoge omzet snelheid en dagelijkse leveringen van onze 17 batterij leveranciers liggen onze batterijen nooit ‘lang op de plank’, dat bedoelen wij met ‘verse’ batterijen. Uw telefoon haalt gewoon veel meer energie uit een ‘verse’ batterij. De accu is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw Samsung, HTC, Sony, LG, Iphone, Nokia of Huawei gsm mobiele telefoon daarom is het altijd handig om een reserve accu te hebben, bij ons vindt u telefoonaccu’s voor vrijwel alle merken en modellen.


Betaalbare 100% passende batterijen

Accu loopt snel leeg ? Onze hoge kwaliteit lithium ion accu batterij staat garant voor het minder frequent opladen van uw Samsung, HTC, Sony, LG, Iphone, Nokia of Huawei gsm. Dus langere standby, spreektijd en bel/online tijd. Elke batterij heeft een ingenieus pcb board met o.a. een overbelasting bescherming, ideaal dus voor uw Samsung, HTC, Sony, LG, Iphone, Nokia of Huawei mobiele telefoon of smartphone. Wij leveren 100% passende batterijen met een lange levensduur voor uw telefoon of smartphone. U koopt bij ons: www.gsm-batterij.nl een nieuwe vervangende (extra) batterij tegen een zeer concurrerende prijs.

.

Goedkope smartphone batterij in Middelburg bestellen? Gsm-Batterij.nl

Geplaatst in Geen categorie.