Vind de juiste batterij voor uw toestel

Hulp nodig bij het vinden van een juiste batterij voor uw gsm/smartphone? Kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Ook kunt U met de onderstaande informatie in de meeste gevallen zelf uw  merk/type batterij vinden:

Het vinden van het telefoon merk en type is normaal gesproken eenvoudig,  de fabrikant naam of het logo staat in het algemeen op de telefoon (bijvoorbeeld Blackberry, Nokia, HTC, Samsung)

Zoek nu het merkl/type van uw telefoon.  Als u de originele doos of de handleiding heeft is dit eenvoudig te vinden. Ook kunt u in de meeste gevallen het type vinden op een sticker welke onder de batterij zit, dus niet op de batterij zelf maar deze is zichtbaar als u de batterij heeft verwijdert . In vele gevallen is de batterij ook de achterkant van uw toestel, in andere gevallen moet u eerst een batterij klepje verwijderen.

Aangezien op de betreffende sticker veel informatie staat welke u kunt negeren, zoals barcodes, IMEI nummers, CE, FCC en MSN codes, geven we hier enkele type suggesties: Blackberry “9860, 9900 Bold” Samsung “I-9305, I-9502” Nokia “Lumia 620, Asha 310”  of iets dergelijks.

Stel u heeft het merk en type van uw gsm / smartphone niet kunnen vinden, in dat geval kunt u in de meeste gevallen een batterij model code vinden op de achterzijde van de batterij. Maar uit ervaring weten we dat de juiste batterij vinden veelal beter verloopt via het merk en type van uw toestel.

Hierbij enkele batterij codes die u kunnen helpen de juiste code te vinden, ook op de batterij staat veel informatie welke niet voor u relevant zijn, zoals “Lithium Ion” of “Li-ion”, 3.6V/3.7V, suggesties voor het vinden van de juiste batterijcode: Blackberry “JM-1, MS-1” HTC “BA-S800” Samsung “AB653850CA, EBL1G6LLU”  Nokia “BL-5J, BV-5JW”

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de zoekfunctie op deze website of bellen/mailen 0545477142.

Geplaatst in Nieuws.